Rieten dak Lemelerveld

Heeft u een woning in Lemelerveld die u wilt voorzien van een rieten dak? Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte is de beste optie voor u. Wij hebben meer dan 125 jaar ervaring en al ruim 1000 projecten afgerond. Elke dag gaan wij gepassioneerd te werk en leveren zo voor iedereen de gewenste eindresultaten. De liefde voor rietdekken wordt al generaties lang van vader op zoon doorgegeven. Wilt u uw nieuwe woning voorzien van een rieten dak, uw pannendak vervangen of heeft uw rieten dak onderhoud nodig?  Voor al deze diensten kunt u bij Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte terecht. Bij ons krijgt u gegarandeerd het rieten dak in Lemelerveld waar u op hoopt.

Voordelen rieten dak Lemelerveld

Onze vakmannen reizen stad en land door om diverse woningen te voorzien van een rieten dak of om het nodige onderhoud te verrichten. Ons rietdekkersbedrijf staat u daarom ook ten dienst voor uw rieten dak inLemelerveld.  Heeft u nog enkele twijfels, dan kent u wellicht alle voordelen nog niet. Want een rieten dak kent meer dan alleen een luxe en warme uitstraling. Riet is een natuurproduct en erg duurzaam. Het wordt in de bouw beschouwd als het meest milieuvriendelijke product. Een rieten dak heeft een hoge isolatiewaarde, wat ervoor zorgt dat uw energiekosten gauw dalen.  De ventilatie van een rieten dak is ook zeer goed. Dit heeft een positieve werking op uw gezondheid. Wij krijgen veelal de vraag of een rieten dak brandveilig geïnstalleerd kan worden en dit kan. Ditzelfde geldt voor het plaatsen van zonnepanelen. Riet is een zeer flexibel product, u kunt er alle kanten mee op. Uw huis voorzien van een rieten dak in Lemelerveld? Wij staan voor u klaar.

Rieten dak Lemelerveld: reparatie en onderhoud

Het rieten dak van uw woning in Lemelerveld vergt eens in de twee jaar een onderhoudsbeurt. Ook hiervoor kunt u Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte inschakelen. Wanneer u uw rieten dak niet tijdig laat onderhouden, kan er een dikke laag van mos en algen ontstaan. Het zonlicht en de wind komt niet door de laag van mos en algen heen en dit zorgt ervoor dat uw rieten dak niet meer kan drogen. In het ergste geval kan de laag zelfs gaan rotten. U voorkomt dit door uw rieten dak in Lemelerveld eens in de twee jaar te laten onderhouden.  Tijdens een onderhoudsbeurt verwijderen wij de vieze rotte lagen en repareren wij dit met nieuw riet.

nieuwe-riekendak-zwolle5

Contact rietdekker Lemelerveld

Heeft u specifieke vragen over het plaatsen van een rieten dak op uw woning in Lemelerveld? Of heeft uw dak een onderhoudsbeurt nodig? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte staat tot uw dienst.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen of bel directbellen06-15309917