Rieten dak boerderij

Overweegt u om een rieten dak op uw boerderij aan te leggen? Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte komt graag bij u langs voor een vakkundige inspectie en biedt u daarbij advies op maat. Naast het leggen van een rieten dak van uw boerderij kunt u ook voor het schoonmaken en vervangen van uw rieten dak bij ons terecht. Er kunnen diverse motieven zijn waarom u het rieten dak van uw boerderij wilt laten vervangen of schoonmaken. Wij verzorgen dit voor u, zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van het rieten dak van uw boerderij.

 

Waarom een rieten dak op uw boerderij?

Een rieten dak voor uw boerderij heeft diverse voordelen. Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte zet voor u alle voordelen van een rieten dak op een rijtje:

  • Een rieten dak is duurzaam en milieuvriendelijk;
  • Riet zorgt voor een goede ventilatie, wat weer goed is voor uw gezondheid;
  • Riet isoleert goed, wat leidt tot lagere energiekosten;
  • Een rieten dak heeft een charmant en warm karakter;
  • Een rieten dak is erg flexibel, u kunt er alle kanten mee op;
  • Ook zonnepanelen zijn geen enkel probleem met een rieten dak.

Onderhoud en meer

Ook voor onderhoud van het rieten dak van uw boerderij kunt u bij ons terecht. Kloosterman en Van Raalte is de onderhoudsspecialist voor het rieten dak van uw boerderij. Verder kunnen wij u voorzien in restauratie en reparatie, het doordekken van uw dak en de bestrijding van mos en algen. Als een rieten dak groen is, is het raadzaam om het te behandelen met anti-mos. Wij bespuiten bij mos en algen het dak met anti-mos om zo de groei ervan tegen te gaan. Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte werkt met bijzonder ontwikkelde middelen. Deze middelen zorgen ervoor dat de algen worden gedood zonder het riet te beschadigen. Voor een gezonde staat van uw rieten dak is het belangrijk dat het dak jaarlijks wordt behandeld. Wij zijn aangesloten bij de vakfederatie, waardoor wij altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws en de nieuwste technieken en ontwikkelingen.

Rietdekkersbedrijf Nieuwleusen

Waarom Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte?

Wij hebben meer dan 125 jaar werkervaring en onze professionele vakmensen staan dan ook altijd voor u klaar. Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte levert de beste kwaliteit riet omdat wij sterke connecties hebben met de riettellers. Wij komen vrijblijvend bij u thuis langs om de situatie te analyseren. Vervolgens schrijven we voor u een vrijblijvende offerte uit, zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan. Indien u akkoord gaat, zullen de werkzaamheden van start gaan op de vooraf afgesproken datum.

 

Rietdekker Den Haag

Contact Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte

Heeft u vragen omtrent het vervangen, onderhouden of aanleggen van een rieten dak op uw boerderij? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord!