Rietdekkersbedrijf in Twente

Bent u op zoek naar een rietdekkersbedrijf in Twente? Zoek dan niet verder! Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte is gespecialiseerd in rieten daken. Wilt u uw huis voorzien van een nieuw rieten dak of heeft uw rieten dak een onderhoudsbeurt nodig? Wij kunnen het! Zelfs voor de overgang van dakpannen naar riet bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte in Twente maken wij van uw wensen werkelijkheid.

Waarom een rieten dak?

Het hebben van een rieten dak brengt veel voordelen met zich mee. Een rieten dak is erg bepalend voor de uitstraling van uw huis. Zo geeft riet uw huis een warme en chique uitstraling. Hiermee geeft u uw woning echt karakter. Daarnaast is riet een ideale en biologische vervanger voor pannen. Een rieten dak door Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte in Twente laten zetten heeft nog veel meer voordelen:

  • Een rieten dak is duurzaam en milieuvriendelijk;
  • U verbruikt minder energie door de hoge isolatiewaarde van riet;
  • Riet zorgt voor een natuurlijke ventilatie in uw huis, wat beter is voor uw gezondheid;
  • Riet is toe te passen in elke ronding, hoek of vorm; met een rieten dak kunt u dus alle kanten op.

Onderhoud door rietdekkersbedrijf Twente

Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte in Twente legt niet alleen een nieuw rieten dak. Wij zorgen er namelijk ook voor dat uw rieten dak goed wordt onderhouden. Als uw dak een behoorlijke tijd niet is onderhouden kan er een laag mos of algen ontstaan op uw dak. Doordat deze laag wind en zonlicht tegenhoudt, kan uw dak niet goed meer drogen. In het ergste geval kan uw dak gaan rotten. Daarom adviseren wij om voor uw rieten dak regelmatig een onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Dan zorgen wij ervoor dat uw rieten dak weer zo goed als nieuw wordt. We verwijderen dan de rotte laag en leggen op slechte plekken riet bij. Voor een optimale staat van uw rieten dak adviseren wij om iedere twee jaar de laag mos en algen te laten verwijderen. Zo zorgen wij ervoor dat de levensduur van uw rieten dak wordt verlengd en ligt het dak er weer mooi bij.

rietkap opstoppen

Contact met rietdekkersbedrijf Twente

Wilt u uw dak laten bedekken of onderhouden? Kies dan voor Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte in Twente. U kiest dan niet alleen voor het beste vakmanschap, maar ook voor maar liefst 125 jaar werkervaring. Wist u bijvoorbeeld dat we zijn aangesloten bij de vakfederatie voor rietdekkers? Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste technieken en wet- en regelgeving. Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken in Twente? Neem dan gerust contact met ons op. Dan komen wij vrijblijvend bij u langs.