Rietdekkersbedrijf Kampen

Heeft uw rieten dak onderhoud nodig? Wilt u een nieuw rieten dak laten leggen of wilt u uw dakpannen laten vervangen voor een rieten dak? Dan bent u bij Rietdekkersbedrijf Kloosterman in Kampen aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en het plaatsen van rieten daken. Wij helpen u zelfs bij de overgang van dakpannen naar een rieten dank. Bij Rietdekkersbedrijf Kloosterman in Kampen maken wij uw wensen op gebied van een rieten dak werkelijkheid.

Voordelen van een rieten dak

Een rieten dak biedt vele verschillende voordelen met zich mee. Op de eerste plaats geeft een rieten dak uw huis een chique uitstraling. Rieten daken geven een huis extra karakter, waardoor het nog meer in het oog valt. Tevens is een rieten dak een zeer goede en biologische vervanger voor dakpannen. Bovendien heeft het hebben van een rieten dak ook de volgende voordelen:

  • Een rieten dak vermindert het energieverbruik door de hoge isolatiewaarde;
  • Door het rieten dak heeft u een natuurlijke ventilatie in huis. Dit is beter voor uw gezondheid;
  • Een rieten dak is zeer duurzaam en milieuvriendelijk;
  • Wij kunnen uw rieten dak in elke vorm, hoek en ronding toepassen. Daarom kunnen wij aan heel veel wensen een goede mouw passen.

Onderhoud door rietdekkersbedrijf Kloosterman in Kampen

Het aanleggen van een rieten dak is voor Rietdekkersbedrijf Kloosterman in Kampen een peulenschil, maar hier stopt het niet. Een rieten dak heeft grondig onderhoud nodig om schade te voorkomen. Wanneer u niet frequent genoeg onderhoud aan uw dak uitvoert, krijgen mos en algen vrij baan. Dit kan op lange termijn veel (meer) schade met zich meebrengen. Vocht en wind worden niet meer goed verwerkt, waardoor lekkages kunnen ontstaan. In het ergste geval wordt uw rieten dak zelfs verrot. Met gedegen onderhoud voorkomt u dergelijke problemen. De levensduur van uw rieten dak wordt zo verlengd en uw dak is altijd in optimale staat.

rietkap opstoppen

Contact Rietdekkersbedrijf Kloosterman Kampen

Heeft uw rieten dak onderhoud nodig? Wilt u een nieuw rieten dak laten plaatsen of wilt u uw dakpannen vervangen door een rieten dak? Dan bent u bij Rietdekkersbedrijf Kloosterman in Kampen aan het juiste adres. Wij zijn aangesloten bij de vakfederatie voor rietdekkers, waardoor wij altijd op de hoogte zijn van de meest actuele wet- en regelgeving. Ook de techniek achter het plaatsen van rieten daken wordt continu geoptimaliseerd met ontwikkelingen vanuit de vakfederatie. Bovendien kunnen wij vertrouwen op meer dan 125 jaar werkervaring. Dit tezamen maakt Rietdekkersbedrijf Kloosterman in Kampen de beste keuze voor uw (nieuwe) rieten dak. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij plannen graag een persoonlijk gesprek met u in.