Rietdekkersbedrijf Heino

Wilt u uw woning voorzien van een rieten dak? Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte is het rietdekkersbedrijf in de omgeving van Heino. Is uw woning al bedekt met riet? Dan kunt u ook voor onderhoud, restauratie en bestrijding van mos en algen bij ons rietdekkersbedrijf in omgeving Heino terecht. Ons rietdekkersbedrijf is een écht familiebedrijf. In totaal leggen we al ruim 125 jaar met veel passie en plezier rieten daken. Onze vakmannen zijn zeer gespecialiseerd en zorgvuldig. Wij zorgen ervoor dat u met net zoveel plezier van uw rieten dak geniet, zoals dat wij dat nog iedere dag doen.

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer u kiest om het vakmanschap van ons rietdekkersbedrijf in omgeving Heino in te schakelen, gaan wij direct samen in beraad. Wij luisteren naar uw wensen en behoeften en passen hier ons plan op aan. Wij leveren maatwerk. Bij het plaatsen van een nieuw rieten dak, beginnen we bij een gedegen constructie. Hierbij wordt rekening gehouden met de isolatie van uw woning en een strakke afwerking rondom de ramen en nok. Bent u al voorzien van een rieten dak? Dan heeft het dak wellicht na een tijdje een onderhoudsbeurt nodig. Wij bieden hulp wanneer mos, algen of een eventuele rotte laag van uw dak verwijderd moeten worden. Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte zorgt ervoor dat de vieze of rotte lagen vervangen worden door nieuw riet.

Voordelen rietdekkersbedrijf Heino

Het laten plaatsen van een nieuw rieten dak brengt diverse voordelen met zich mee. Een rieten dak straalt warmte en luxe uit. Het riet zorgt voor een goede ventilatie van uw woning. Dit heeft een positieve werking op uw gezondheid. Wilt u graag bijdragen aan een gezonder milieu? Riet is een duurzaam natuurproduct. Het is een product dat uitstekend isoleert en dit leidt tot een lagere energierekening.

Dak vervangen villa ijsselmuiden 1

Vakbekwaamheid rietdekkersbedrijf Heino

Al zes generaties op rij wordt de passie voor het rietdekken overhandigd van vader op zoon.

Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte is vakbekwaam. Wij leveren niet alleen de beste kwaliteit riet, maar gebruiken ook altijd de juiste technieken. Zo werken we samen naar het hoogst haalbare eindresultaat toe. Ons rietdekkersbedrijf in de omgeving van Heino verricht maatwerk. Wij zijn daar waar u ons wenst en denken met u mee. Al in meer dan 1.000 projecten hebben wij, met succes, onze expertise toegepast.

Rieten dak vervangen Zwolle

Contact Rietdekkersbedrijf Heino

Wilt u graag profiteren van de voordelen van een rieten dak? Ons rietdekkersbedrijf in de omgeving van Heinohelpt u graag verder. Heeft u vragen omtrent de opties voor uw woning? Dan kunt u contact met ons opnemen.