Rietdekkersbedrijf Hasselt

Bent u op zoek naar een rietdekkersbedrijf in Hasselt? Dan bent u bij Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte aan het juiste adres. Met ruim 125 jaar ervaring en expertise staan wij altijd klaar om uw woning van een rieten dak te voorzien. Wilt u graag uw rieten dak laten behandelen of restaureren? Ook dit doen wij met alle liefde. Het werken met riet is niet alleen vakmanschap voor ons, het is een echte passie. Onze vakmannen verlenen diensten door heel het land. Wij dekken, onderhouden, bestrijden en restaureren. Ons rietdekkersbedrijf in Hasselt staat voor al deze werkzaamheden voor u klaar.

Voordelen rieten dak

De passie van rietdekkersbedrijf Hasselt is niet zomaar ontstaan. Riet brengt diverse voordelen met zich mee die ons ambacht zo mooi maken. Riet is een milieuvriendelijk product en is daardoor duurzaam in gebruik. Het riet zorgt voor een warme en luxe uitstraling van uw woning. Een rieten dak kan op maat gemaakt worden, want riet is namelijk een zeer flexibel product. Zo is het mogelijk om zonnepanelen te verwerken op uw rieten dak. Daarnaast draagt riet bij aan een goede isolatie van uw woning. Dit leidt op den duur tot een lagere energierekening.  Een rieten dak zorgt ook voor een uitstekende ventilatie en dit heeft een positieve werking op uw gezondheid. Rietdekkersbedrijf Hasselt voorziet u graag van alle voordelen die bij een rieten dak komen kijken.

Banner 4 Rietdekkerbedrijf kloosterman

Onderhoud door rietdekkersbedrijf Hasselt

Op het gebied van riet zijn wij van alle markten thuis. Wij plaatsen niet alleen rieten daken, maar verrichten ook het onderhoud hiervan. Dit is van belang omdat riet een natuurproduct is. Het is een product dat leeft. Wanneer u te lang wacht met het onderhoud van uw rieten dak, kan er een laag mos op uw dak ontstaan. Het mos zorgt ervoor dat zowel het zonlicht als de wind wordt tegengehouden. Hierdoor kan uw dak niet meer drogen. Het is daarom van belang dat u uw dak tijdig voorziet van het nodige onderhoud en eventuele reparaties. Rietdekkersbedrijf Hasselt staat u ten dienst bij:

  • Het verwijderen van een eventuele rotte laag;
  • Het vervangen van riet op de vergane plekken;
  • Het weghalen van mos en algen.

Rietdekkersbedrijf Hasselt adviseert om iedere twee jaar uw rieten dak te voorzien van een onderhoudsbeurt. U geniet hierna gegarandeerd jarenlang van een mooi dak.

Rietdekker Elburg

Contact rietdekkersbedrijf Hasselt

Ons rietdekkersbedrijf in Hasselt bezit over ruime ervaring waar wij vakmannen trots op zijn! Wilt u een rieten dak laten plaatsen of uw bestaande rieten dak voorzien van het nodige onderhoud? Neem gerust contact met ons op. Ook bij specifieke vragen staan wij u graag te woord.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen of bel directbellen06-15309917