Rietdekkersbedrijf Groningen

Zoekt u een rietdekkersbedrijf in Groningen? Bij Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte zijn rieten daken ons specialisme. Riet is een natuurlijk product dat uw woning een warme en chique uitstraling geeft. Daarnaast biedt dit type dak ook een hoge isolatie voor uw woning. Van het aanleggen van een nieuw rieten dak tot het onderhoud; wij realiseren het voor u.

De voordelen van een rieten dak

Een dak is erg bepalend voor de uitstraling van uw woning. Wilt u een warm een karakteristiek gevoel creëeren? Dan is een rieten dak de perfecte optie. Naast de mooie uitstraling van een rieten dak zijn er nog meer voordelen:

  • Een rieten dak is duurzaam en milieuvriendelijk;
  • Riet zorgt voor goede ventilatie wat weer goed is voor uw eigen gezondheid;
  • Een rieten dak isoleert goed en leid dus tot een lager energieverbruik;
  • Een rieten dak is erg flexibel, u kunt er alle kanten mee op denk hierbij aan rondingen maar ook zonnepanelen zijn mogelijk.

Van dakpannen naar riet

Wilt u een andere uitstraling van uw huis? Dan is het mogelijk om de dakpakken te vervangen voor riet. Bij het aanleggen van een nieuw rieten dak, beginnen wij met een gedegen constructie. Vervolgens zorgen wij voor een goede isolatie en een nette afwerking van de ramen en de nok. Als u de dakpannen van uw dak wilt vervangen door riet zorgen wij voor een mooi resultaat. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor een rietdekkersbedrijf in Groningen en omgeving.

Rietdekkersbedrijf Groningen

Onderhoud rieten dak – Rietdekker Groningen

Bij Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte kunt u naast een nieuw rieten dak op uw woning in Groningen, ook bij ons aankloppen voor het onderhoud van uw rieten dak. Na een aantal jaar begint er een laag mos te ontstaan op uw dak. Deze laag houdt wind en zonlicht tegen, hierdoor droogt het dak niet meer goed. Wij raden daarom aan regelmatig een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Wij zorgen er dan voor dat het riet weer hard en droog tevoorschijn komt. Goed onderhoud van een rieten dak verlengt de levensduur en behoud de mooie uitstraling.

Rietdekkersbedrijf Groningen

Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte

Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte komt graag vrijblijvend bij u langs in Groningen of omgeving om uw huis te bekijken en uw wensen te bespreken. Na dit bezoek ontvangt u een uitgewerkt plan met een offerte. Ons bedrijf is aangesloten bij de vakfederatie voor rietdekkers waardoor wij altijd op de hoogte zijn van de laatste technieken en wet- en regelgeving. Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen of bel directbellen06-15309917