Rietdekkersbedrijf Genemuiden

Wilt u uw rieten dak laten vernieuwen? Wilt u een geheel nieuw rieten dak laten plaatsen of heeft uw rieten dak onderhoud nodig? Dan helpt Rietdekkersbedrijf Kloosterman in Genemuiden u verder. Onze specialisten helpen u met zowel groot – als klein onderhoud. Zelfs de overgang van dakpannen naar een rieten dak kunt u overlaten aan ons Rietdekkersbedrijf in Genemuiden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Rietdekkersbedrijf Kloosterman? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij maken uw dromen werkelijkheid.

Waarom een rieten dak?

Wilt u uw huis meer sfeer en karakter geven? Dan is een rieten dak van ons rietdekkersbedrijf in Genemuiden de oplossing. Een rieten dak geeft het huis een chique uitstraling en een warme sfeer. Tevens is een rieten dak een goede en biologische vervanger voor een dak met dakpannen. Naast bovenstaande redenen biedt een rieten dak van Rietdekkersbedrijf Kloosterman in Genemuiden nog veel meer voordelen:

  • Een rieten dak is zeer isolerend. Daardoor verbruikt u aanzienlijk minder energie;
  • Door de natuurlijke ventilatie van het rieten dak plukt uw gezondheid ook de vruchten van een rieten dak;
  • Een rieten dak is zeer duurzaam en milieuvriendelijk;
  • Wij kunnen uw rieten dak in iedere gewenste vorm, hoek of ronding plaatsen. Mede hierom kunnen wij uw nieuwe rieten dak geheel op maat plaatsen.

Onderhoudswerkzaamheden door rietdekkersbedrijf Genemuiden

Een rieten dak plaatsen is één ding, het dak goed onderhouden is een tweede. Goed onderhoud van een rieten dak is noodzakelijk, want mos- of algenvorming is snel gebeurd. Wanneer u niet adequaat schakelt, kan dit leiden tot lekkages en veel grotere schade. In het ergste geval gaat uw rieten dak rotten. Mede daarom adviseert Rietdekkersbedrijf Kloosterman in Genemuiden om regelmatig uw dak een onderhoudsbeurt te geven. Wij houden uw rieten dak in uitstekende conditie, zodat u geen zorgen heeft over meer of grotere schade. De levensduur van uw rieten dak wordt zo verlengd en vocht en wind worden goed afgeslagen door het dak zelf.

rietkap opstoppen

Rietdekkersbedrijf in Genemuiden nodig?

Bent u op zoek naar een nieuw (rieten) dak of heeft uw huidige rieten dak onderhoud of reparatie nodig? Schakel dan de specialisten van Rietdekkersbedrijf Kloosterman in Genemuiden in. Vakmanschap, advies en maatwerk staan centraal bij ons. Tevens staan wij voor maar liefst 125 jaar werkervaring. Bovendien garanderen wij topkwaliteit en klantgericht werken met onze verbintenis met de vakfederatie voor rietdekkers. Via de vakfederatie blijven wij actueel en op de hoogte over nieuwe of veranderende wet- en regelgeving of nieuwe technieken op gebied van de aanleg van rieten daken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Rietdekkersbedrijf Kloosterman in Genemuiden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag een afspraak om bij u langs te komen.