Rietdekkersbedrijf Emmen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar rietdekkersbedrijf in de omgeving van Emmen? Stop met zoeken en neem contact op met Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte. Alles met betrekking tot een rieten dak is ons specialisme. Hierbij kunt u denken aan onderhoud tot het aanleggen van een compleet nieuw rieten dak. Met onze jarenlange ervaring voorzien wij u in uw wensen op het gebied van een rieten dak.

Rietdekkersbedrijf Emmen inschakelen

Het is van essentieel belang om een betrouwbaar rietdekkersbedrijf in te schakelen voor een prachtig rieten dak dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Wilt u een nieuw rieten dak laten aanleggen? Dat is voor Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte geen enkel probleem. Wij beginnen met een gedegen constructie om te zorgen voor een solide basis. Vervolgens zorgen wij voor een zorgvuldige afwerking van de ramen en nok en een goede isolatie van uw rieten dak.

Waarom een rieten dak?

Een rieten dak is onderdeel van uw woning en daarmee geeft het uw woning ook een bepaalde uitstraling. Door een rieten dak te laten aanleggen, creëert u een warm en karakteristiek gevoel. Maar hier blijft het niet bij. Een rieten dak heeft verschillende voordelen en wij zetten ze voor u op een rijtje:

  • Een rieten dak is duurzaam en milieuvriendelijk;
  • Riet zorgt voor goede ventilatie, wat weer goed is voor uw eigen gezondheid;
  • Een rieten dak isoleert goed en leidt dus tot een lager energieverbruik;
  • Een rieten dak is erg flexibel, u kunt er alle kanten mee op – denk hierbij bijvoorbeeld aan mooie rondingen, maar ook zonnepanelen zijn mogelijk.
Rieten dak reinigen

Onze diensten

Als rietdekkersbedrijf Emmen stoppen wij niet bij het leggen van een rieten dak. U kunt ons ook inschakelen voor het onderhoud, restauratie en bestrijding van mos en algen. Een rieten dak gaat lang mee, mits u uw dak regelmatig voorziet van onderhoud. Wanneer het een tijdje geleden is dat uw rieten dak onderhouden is, kan er mos en algen ontstaan, wat zeer slecht is voor uw dak. Mos en algen tasten uw rieten dak aan en zorgen ervoor dat er geen wind of zonlicht doorheen kan. Dit leidt vervolgens tot het rotten van uw rieten dak. Als rietdekkersbedrijf Emmen kunt u Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte inschakelen voor de werkzaamheden aan uw rieten dak; of het nu gaat om het aanleggen, onderhouden of andere werkzaamheden.

Rietdekker Den Haag

Contact rietdekkersbedrijf Emmen

Als rietdekkersbedrijf Emmen hechten wij veel waarde aan goede service. Wij komen bij u op locatie langs om uw woning te bekijken en uw wensen en behoeften door te nemen. Dit doen wij geheel vrijblijvend. Op basis van dit gesprek komt Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte met een uitgebreid plan en een offerte. Ons bedrijf is aangesloten bij de vakfederatie voor rietdekkers. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste technieken en wet- en regelgeving. Heeft u nog vragen omtrent uw rieten dak of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.