Rietdekkersbedrijf Brabant

Zoekt u een betrouwbaar rietdekkersbedrijf in Brabant? Stop dan met zoeken en neem contact op met Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte. Rieten daken zijn ons specialisme; van onderhoud tot het aanleggen van een compleet nieuw rieten dak. Wat uw wens ook is wij realiseren het voor u.

Rietdekkersbedrijf Brabant voor een rieten dak

Om te zorgen voor een mooi rieten dak dat bestand is tegen de verschillende weersomstandigheden is het belangrijk een professioneel rietdekkersbedrijf Brabant in te schakelen. Moeten wij een nieuw dak bij u aanleggen? Dan beginnen wij met een gedegen constructie, om te zorgen voor een solide basis. Daarna zorgen wij voor een goede isolatie en een nette afwerking van de ramen en de nok. Wilt u dakpannen vervangen voor riet? Dan zorgen wij voor het resultaat dat u voor ogen heeft. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor een rietdekkersbedrijf in Brabant en omgeving.

Waarom een rieten dak?

Een van de belangrijkste onderdelen van de uitstraling van uw woning is het dak. Met een rieten dak creëert u een warm en karakteristiek gevoel. Verder brengt een rieten dak nog een aantal voordelen met zich mee, denk aan:

  • Een rieten dak is duurzaam en milieuvriendelijk
  • Riet zorgt voor goede ventilatie wat weer goed is voor uw eigen gezondheid
  • Een rieten dak isoleert goed en leid dus tot een lager energieverbruik
  • Een rieten dak is erg flexibel, u kunt er alle kanten mee op denk hierbij aan rondingen maar ook zonnepanelen zijn mogelijk
AlgenMosbestrijdenoprietendak

Onderhoud – Rietdekkersbedrijf Brabant

Met het juiste onderhoud kunt u jaren plezier hebben van uw rieten dak. Zoekt u een rietdekkersbedrijf in Brabant dat onderhoudswerkzaamheden uitvoert? Ook dan zijn wij bij Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte in te schakelen. Doordat het dat te maken heeft met alle weersomstandigheden begint na een aantal jaar een laag mos te ontstaan op het dak. Deze laag voorkomt dat het dak goed droogt, omdat wind en zonlicht tegen wordt gehouden door de moslaag. Tijdens een onderhoudsbeurt verwijderen wij deze laag en komt het riet opnieuw hard en droog tevoorschijn. Door goed onderhoud van uw rieten dak verlengt de levensduur en blijft de mooie uitstraling behouden.

Rietdekker Genemuiden

Service van Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte

Bij Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte hechten wij veel waarde aan goede service. Wij komen dan ook bij u langs in Brabant om uw huis te bekijken en uw wensen door te nemen, dit doen wij geheel vrijblijvend. Op basis van dit gesprek komen wij met een uitgebreid plan en een offerte. Ons bedrijf is aangesloten bij de vakfederatie voor rietdekkers waardoor wij altijd op de hoogte zijn van de laatste technieken en wet- en regelgeving. Heeft u vragen over Kloostermand en Van Raalte als rietdekkersbedrijf in Brabant of wilt u graag een afspraak maken? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen of bel directbellen06-15309917