Rietdekker Wezep

Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte is dé rietdekker specialist in de omgeving van Wezep. Al generaties lang werken we met passie aan diverse projecten. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en onze korte lijnen met diverse riettelers uit de omgeving, kunnen wij kwaliteit garanderen. Wilt u uw woning graag voorzien van een rieten dak, wilt u uw dak laten doordekken of uw rieten dak laten repareren? Voor al deze diensten reizen wij heel het land door om iedereen te voorzien van ons vakmanschap. Ook als u op zoek bent naar een rietdekker in de omgeving van Wezep kunt u bij ons terecht.

 

Specialisme rietdekker Wezep

Ons familiebedrijf, rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte, houdt zich al 130 jaar bezig met rietdekken. Of u nu van dakpannen naar riet gaat of een compleet nieuw rieten dak wilt laten dekken, wij leveren kwaliteit en vakmanschap. Ons specialisme gaat verder dan alleen het leggen van rieten daken. U kunt ons ook inschakelen als rietdekker in de omgeving van Wezep als uw dak gerestaureerd of gerepareerd moet worden. Door de slechte plekken van uw dak te vervangen met nieuw riet, is uw dak na de reparatie zo goed als nieuw is. Heeft u al een rieten dak? Dan adviseren wij u om uw dak jaarlijks te laten doordekken. Bij het doordekken plaatsen we een staaldraad, verwijderen we het versleten riet en voegen we nieuw riet toe tussen het bestaande riet. Dit zorgt ervoor dat uw dak weer jaren meegaat. Voor expertise en kwaliteit bent u bij rietdekker in Wezep aan het juiste adres!

Voordelen rieten dak

Wij zijn dé rietdekker specialist in de omgeving van Wezep en leveren gegarandeerd het gewenste eindresultaat. Wilt u uw woning voorzien van een rieten dak? Dan geeft u uw woning een luxe en karakteristieke uitstraling. Naast het feit dat het veel kan doen voor het aangezicht van uw woning, brengt een rieten dak nog een aantal voordelen met zich mee. Zo is riet een natuurproduct en daardoor duurzaam en milieuvriendelijk. Ook heeft riet een hoge isolatiewaarde waardoor u minder energie verbruikt. Dit leidt op de langere termijn tot een lagere energierekening. Riet is daarnaast een zeer flexibel product. Zo is het mogelijk om riet in ronde vormen toe te passen of zonnepanelen te plaatsen. Tot slot zorgt een rieten dak voor goede ventilatie van uw woning wat positief bijdraagt aan uw gezondheid.

Rietdekker Wezep

Contact rietdekker Wezep

Bent u enthousiast geworden en wilt u uw woning voorzien van een rieten dak? Of heeft u een vraag over een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar als rietdekker in de omgeving van Wezep!