Rietdekker Tilburg

Voor een rietdekker in Tilburg kunt u bij Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte terecht. Kloosterman en Van Raalte staat voor u klaar met ruim 65 jaar ervaring en vakmanschap. Wij doen dit altijd met veel liefde en passie. Zoekt u een rietdekker voor een nieuw rieten dak in Tilburg? Of moet uw rieten dak snel voorzien worden van restauratie, onderhoud of bestrijding van mos en algen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte behandelt of legt uw rieten dak in Tilburg graag.

Onderhoud door rietdekker Tilburg

Als rietdekker Tilburg legt Kloosterman en Van Raalte niet alleen een nieuw rieten dak. Wij voorzien u namelijk ook van het onderhoud aan uw rieten dak. Stelt u zich voor: het onderhoud aan uw rieten dak is al een tijdje geleden. Hierdoor is er een laag mos op uw dak ontstaan. Dat zorgt ervoor dat de wind en het zonlicht worden geblokkeerd, waardoor uw dak niet goed meer kan drogen. Dan wilt u natuurlijk niet dat uw dak gaat verrotten. Daarom adviseert rietdekker Tilburg regelmatig een onderhoudsbeurt uit te laten voeren voor uw rieten dak. Wij zorgen dat uw rieten dak weer als nieuw wordt. Dit doen we door:

  • Het verwijderen van de laag met mos en algen.
  • Het weghalen van een eventuele rotte laag.
  • Op aangetaste plekken in uw rieten dak riet bij te leggen.

Voor een optimale staat van uw rieten dak adviseert rietdekker Tilburg om iedere twee jaar de laag mos en algen weg te laten halen. Zo zorgt Kloosterman en Van Raalte ervoor dat uw rieten dak er weer prachtig bij ligt en ook lang mooi blijft.

 

Voordelen van een rieten dak

Bij het plaatsen van een rieten dak beginnen we bij een gedegen constructie, flinke isolatie en een prachtige afwerking van de ramen en nok. U heeft voor de afwerking van de nok de keuze tussen een multinok of een gecementeerde nokvorst. De voordelen van een rieten dak zetten we voor u op een rijtje:

  • Het biedt een chique, prettig en warme uitstraling.
  • Het is een duurzaam en milieuvriendelijk product.
  • Het zorgt voor een uitstekende ventilatie. Dit heeft een positieve werking op uw gezondheid.
  • Het isoleert uitstekend en dit leidt tot een lagere energierekening.
  • Het is erg flexibel. Hierdoor kunt u alle kanten op met een rieten dak. Zonnepanelen plaatsten bijvoorbeeld is geen enkel probleem.

 

Nokvorst-cementeren

Vakkundige rietdekker inschakelen in Tilburg

Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte bestaat al meer dan 125 jaar! Het is al zes generaties op rij overhandigd van vader op zoon. Al die tijd staan wij met het uiterste vakmanschap voor u klaar. Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte levert de beste kwaliteit riet, omdat wij hechte connecties hebben met riettelers.

Rieten dak aanleggen

Contact Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte

Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw behoeften en wensen in kaart te brengen en de huidige situatie te observeren. Op basis van ons bezoek maken we een uitgewerkt plan met offerte. Wij gaan zorgvuldig om met offertes, daarom lichten we graag de offerte toe om misverstanden te voorkomen. Kloosterman en Van Raalte is aangesloten bij de vakfederatie voor rietdekkers, waardoor wij bekend zijn met de laatste technieken en wet- en regelgeving. Mocht u vragen hebben of wilt u een afspraak maken? Neem dan direct contact met ons op.