Rietdekker Staphorst

Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte is uw professionele rietdekker in Staphorst en omstreken. Riet is een natuurlijk product met een hoge isolatiewaarde. Bovendien geeft een rieten dak uw woning een chique uitstraling. Bij het aanleggen van een nieuw rieten dak wordt eerst een gedegen constructie gelegd, gevolgd door een goede isolatie en een nette afwerking van de ramen en de nok. Ook voor deskundig onderhoud, zoals bestrijding van mos en algen, kunt u bij rietdekker Staphorst aankloppen.

Onderhoud door rietdekker Staphorst

Wij voorzien u ook in het onderhoud van uw rieten dak. Wanneer uw rieten dak jarenlang niet wordt onderhouden, ontstaan er algen en dik mos op uw dak. Hierdoor wordt wind en zonlicht geblokkeerd met als gevolg dat het dak niet meer droogt. Dan is het tijd voor een professionele onderhoudsbeurt van Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte. Rietdekker Staphorst zorgt ervoor dat er weer droog en hard riet tevoorschijn komt, zodat uw dak weer jaren vooruit kan. Bent u op zoek naar een gespecialiseerde rietdekker in Staphorst en omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

De voordelen van een rieten dak:

  • Een rieten dak is duurzaam en milieuvriendelijk;
  • Een rieten dak geeft een warm en karakteristiek gevoel;
  • Een rieten dak isoleert goed en leidt dus tot een lager energieverbruik;
  • Riet zorgt voor goede ventilatie, wat goed is voor uw eigen gezondheid;
  • Een rieten dak is erg flexibel, u kunt er alle kanten mee op. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan rondingen, maar ook de mogelijkheid tot zonnepanelen.
Rietdekker Den Haag

Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte

Wanneer u voor ons kiest, dan gaat u voor 125 werkervaring, die al 6 generaties lang wordt overgedragen van vader op zoon. Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte levert ongetwijfeld de beste kwaliteit riet, omdat wij sterke connecties hebben met onze riettellers. Rietdekker Staphorst komt vrijblijvend bij u langs om de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Vervolgens ontvangt u van ons een uitgewerkt plan met offerte die wij graag aan u toelichten. Bij akkoord gaan wij starten met de werkzaamheden op de vooraf afgesproken datum.

Rieten dak reinigen

Contact

Rietdekker Staphorst is aangesloten bij de vakfederatie voor rietdekkers, waardoor wij te allen tijde op de hoogte zijn van de laatste technieken en wet- en regelgeving. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken in Staphorst? Neem dan direct contact met ons op.