Rietdekker Rouveen

Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte is dé rietdekker specialist in Rouveen. Al generaties lang storten wij onze passie en vakmanschap in de diverse projecten. We zijn er dol op! Riet is een natuurlijk product dat zorgt voor een luxe uitstraling van uw woning. Wilt u graag een rieten dak, uw dak laten doordekken of uw rieten dak laten repareren? Voor al deze diensten reizen wij heel het land door om iedereen te voorzien van ons vakmanschap. Daarom kunt u voor een rieten dak ook bij de rietdekker in Rouveen terecht.

Specialisme rietdekker Rouveen

Als rietdekker in Rouveen zijn wij op diverse fronten gespecialiseerd in rieten daken. Wij zijn een familiebedrijf dat zich al ruim 125 jaar bezighoudt met rietdekken. Ons specialisme reikt verder dan alleen het leggen van rieten daken. Wij zijn u ook van dienst wanneer uw rieten dak gerestaureerd of gerepareerd moet worden. Door de slechte plekken riet op uw dak te vervangen, zorgen wij ervoor dat uw dak na de reparatie weer zo goed als nieuw is. Heeft u al een aantal jaar een rieten dak? Dan adviseren wij u om jaarlijks uw dak te laten doordekken. Bij het doordekken plaatsen wij een staaldraad van minimaal 10 centimeter onder het oppervlak. Dit zorgt ervoor dat uw dak weer jaren mee gaat. Voor expertise bent u bij een rietdekker in Rouveen aan het juiste adres.

Voordelen rietdekker Rouveen

De rietdekker in Rouveen kan uw huis voorzien van een rieten dak. Dit brengt diverse voordelen met zich mee. Naast het feit dat een rieten dak voor een luxe en karakteristieke uitstraling zorgt, is een rieten dak milieuvriendelijk en duurzaam. Sterker nog, een rieten dak wordt gezien als het milieuvriendelijkste product in heel de bouwsector. Riet heeft een hoge isolatiewaarde die ervoor zorgt dat u een stuk minder energie verbruikt. Dit leidt op de langere termijn tot een lagere energierekening. Riet is daarnaast een zeer flexibel product. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw rieten dak te voorzien van zonnepanelen. Tot slot is het niet geheel onbelangrijk dat de ventilatie van een rieten dak bijdraagt aan uw gezondheid.

Rietdekkersbedrijf Genemuiden

Contact rietdekker Rouveen

Wilt u ons jarenlange vakmanschap in het echt ervaren? Heeft u vragen over onze diensten of wilt u meer informatie? Onze vakmannen staan u graag te woord, of het nu gaat om een compleet nieuw rieten dak of reparatie. Neem gerust contact met ons op. Wij leveren gegarandeerd de beste kwaliteit.