Rietdekker Markelo

Voor een rietdekker in de buurt van Markelo bent u aan het juiste adres bij Rietdekkersbedrijf Kloosterman & Van Raalte. Gevestigd in Genemuiden, staan wij sinds 1890 klaar voor iedereen die zijn pannendak wil laten vervangen door een rieten dak of voor de mensen die onderhoud aan hun rieten dak kunnen gebruiken. In deze tijd hebben wij bij meer dan 1000 tevreden klanten projecten mogen afronden. Deze ervaringen, gepaard met het gebruik van de beste kwaliteit materialen, zorgen ervoor dat wij de hoogste kwaliteit daken leveren. Dus bent u op zoek naar een rietdekker in Markelo, dan staan wij voor u klaar.

De voordelen van een rieten dak

De eigenschappen van rieten daken zijn reden genoeg om te overwegen de overstap te maken van een pannendak naar een rieten dak. Rieten daken geven niet alleen een warme uitstraling aan uw woning, riet is ook een natuurlijk product dat een hoge isolatiewaarde heeft. Door u ook de keuze te geven welk type nokvorst u het liefst wilt om uw dak af te werken, maakt onze rietdekker uw dak in Markelo volledig op maat. Aarzelt u nog? Dan hebben wij een aantal voordelen onder elkaar gezet, zodat wij uw twijfels weg kunnen nemen:

  • Allereerst draagt een rieten dak bij aan het warme, uitnodigende karakter van uw woning.
  • Rieten daken zijn het meest duurzame en milieuvriendelijke product van de gehele bouwsector.
  • Onze rietdekkers leggen uw rieten dak in Markelo met brandveiligheid in het achterhoofd. Zo is het mogelijk om een sprinklerinstallatie te installeren.
  • Rieten daken zijn flexibel. Het is bijvoorbeeld altijd mogelijk om uw dak te voorzien van zonnepanelen.
  • De verbeterde ventilatie die een rieten dak u geeft, heeft een positief effect op uw gezondheid.
  • Een rieten dak verdient zich terug. Door de verbeterde isolatie van uw huis, zal uw energierekening op den duur omlaag gaan. Dit zal u veel geld besparen.

Rietdekker Markelo ook voor onderhoud en reparatie

Naast het leggen van een compleet nieuw rietpakket, nemen wij ook graag uw huidige dak onder handen. Het is belangrijk om uw rieten dak eens in de twee jaar te laten onderhouden. Zonder dit onderhoud kunnen algen en mos groeien, waardoor het riet niet meer goed kan drogen. Dit kan leiden tot verzwakt riet, breuken en verminderde ventilatie en isolatie. Maar ook voor deze werkzaamheden staan onze rietdekkers in Markelo voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat uw dak er als nieuw uit komt te zien. Mocht uw dak toe zijn aan reparaties of doordekken, dan kunt u ons ook altijd inschakelen.

Rietdekker Markelo Onderhoud

Neem contact op

Heeft u onderhoud aan uw rietpakket nodig of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij bieden? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij zijn uw rietdekker Markelo en omstreken.