Rietdekker Giethoorn

U kunt voor een rietdekker in Giethoorn bij Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte terecht. Wij zijn gespecialiseerd in rieten daken. Kloosterman en Van Raalte staat met ruim 65 jaar ervaring en vakmanschap voor u paraat. Wij doen onze werkzaamheden altijd met veel passie en liefde. Bent u op zoek naar een rietdekker voor een nieuw rieten dak in Giethoorn? Of moet uw rieten dak voorzien worden van restauratie, onderhoud of bestrijding van mos en algen? Dan bent u bij Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte aan het juiste adres.

Onderhoud rietdekker Giethoorn

Als rietdekker Giethoorn legt Kloosterman en Van Raalte niet alleen uw nieuwe rieten dak. Naast het leggen van riet, voorzien wij u ook van het onderhoud aan uw rieten dak. Is het onderhoud aan uw rieten dak al een tijdje geleden? Dan is een onderhoudsbeurt zeker op zijn plaatst. Er kan namelijk een laag mos op uw dak zijn ontstaan. Dat zorgt ervoor dat de wind en het zonlicht worden tegengehouden, waardoor uw dak niet meer goed kan drogen. Dit heeft als gevolg dat uw dak gaat rotten. Daarom adviseert rietdekker Giethoorn regelmatig een onderhoudsbeurt uit te laten voeren voor uw rieten dak. Wij zorgen dat uw rieten dak weer als nieuw wordt. Dit doen we door:

  • Het weghalen van de laag met mos en algen;
  • Het verwijderen van een eventuele rotte laag;
  • Op aangetaste plekken in uw rieten dak riet bij te leggen.

Voor een maximale staat van uw rieten dak adviseert rietdekker Giethoorn om iedere twee jaar de laag mos en algen weg te laten halen. Zo zorgt Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte ervoor dat uw rieten dak er weer mooi bij ligt en ook lang mooi blijft.

Voordelen van een rieten dak

  • Een rieten dak is duurzaam en milieuvriendelijk;
  • Riet zorgt voor een goede ventilatie, wat weer goed is voor uw gezondheid;
  • Riet isoleert goed, wat leidt tot lagere energiekosten;
  • Een rieten dak heeft een charmant en warm karakter;
  • Een rieten dak is erg flexibel, u kunt er alle kanten mee op;
  • Ook zonnepanelen zijn geen enkel probleem met een rieten dak.
boeve-1761-1

Onderhoud en doordekken

Naast het vervangen van uw rieten dak, kunnen wij u ook helpen met het onderhoud aan uw rieten dak. Rietdekker Giethoorn is de onderhoudsspecialist voor uw rieten dak. U kunt bij ons terecht voor restauratie en reparatie, het doordekken van uw dak en de bestrijding van mos en algen. Wilt u uw rieten dak vervangen of laten onderhouden? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Zwolle-nokvorst

Contact rietdekker Giethoorn

Heeft u vragen over het plaatsen, vervangen of onderhouden van uw rieten dak in Giethoorn? Wij zijn aangesloten bij de vakfederatie, waardoor wij altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws en de nieuwstee technieken en ontwikkelingen. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij staan u graag te woord!