Rietdekker Emmeloord

Met Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte als uw rietdekker in Emmeloord bent u verzekerd van professioneel resultaat. Wij kunnen u voorzien van een compleet nieuw dak wanneer u van een pannen dak overstapt naar een rieten dak. Ook voor deskundig onderhoud, zoals bestrijding van mos en algen kunt u bij ons aankloppen.

Voordelen rieten dak

Een groot onderdeel van de uitstraling van uw woning is het dak. Onder andere de vorm van het dak en het gebruikte materiaal spelen een belangrijke rol bij het karakter van uw woning. Een rieten dak is ideaal om uw woning te voorzien van een warme en natuurlijke uitstraling. Kiest u voor een rieten dak dan gebruikt u een biologisch product met een hoge isolatiewaarde. Naast uitstraling en isolatie biedt een rieten dak nog meer voordelen:

  • Een rieten dak is duurzaam en milieuvriendelijk
  • Door de hoge isolatiewaarde van riet verbruikt u minder energie
  • Riet ventileert uw huis, wat goed is voor uw gezondheid
  • U kunt alle kanten op met een rieten dak; denk bijvoorbeeld aan ronde vormen en zelfs plaatsing van zonnepanelen

 

Onderhoud rieten dak – rietdekker Emmeloord

De onderhoudsspecialisten van Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte zorgen dat uw dak er weer stralend uitziet. Na onze restauratie of reparatie heeft uw dak opnieuw die gele kleur en heeft het weer een egaal slijtvlak. De verrotte laag wordt verwijderd en slechte plekken worden voorzien van nieuw riet. Uw dak droogt beter en de levensduur wordt hierdoor verlengd. Heeft u een restauratie laten uitvoeren? Dan adviseren wij u om één keer per twee jaar te kiezen voor een mos- en algenbestrijding. Deze bestrijding is laag in kosten en zorgt ervoor dat uw dak in goede staat blijft door het riet vrij te maken van mos en algen.

Rietdekkersbedrijf Groningen

Een rieten dak van kwaliteit – rietdekker Emmeloord

Voor echte specialisten op het gebied van rieten daken schakelt u Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte in. Onze vakmensen kunnen u voorzien van een compleet dak dat voldoet aan alle eisen van deze tijd; denk hierbij aan goede isolatie, vochtafvoer en regenwaterafvoer. Door ons nauwe contact met riettelers zijn wij instaat u te voorzien van de beste kwaliteit riet. Verder zijn wij aangesloten bij de vakfederatie voor rietdekkers, hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste technieken en wet- en regelgeving.

Doornspijk-Nieuw-rieten-dak

Contact Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte

Heeft u interesse in de diensten van Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte? Neem dan in alle rust contact met ons op voor meer informatie en vrijblijvend advies. Wij komen kosteloos bij u op locatie om de situatie te bekijken en met uitgewerkt plan te komen.