Rietdekker Elspeet

Bent u op zoek naar een rietdekker in de omgeving van Elspeet? Dan bent u bij Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte aan het juiste adres. Een familiebedrijf dat al zes generaties lang wordt overgedragen van vader op zoon. Met 130 jaar ervaring en al meer dan 1000 afgeronde projecten, voorzien wij woningen door heel Nederland van een rieten dak of onderhoud. Ook in Elspeet staan wij als rietdekker voor u klaar!

Specialisme rietdekker Elspeet

Wilt u van dakpannen naar riet? Of wilt u een nieuw rieten dak laten leggen? Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte is een erkend rietdekkersbedrijf en levert u gegarandeerd de beste kwaliteit. Door een goede opleiding, veel werkervaring en materialen van hoogwaardige kwaliteit uit de omgeving, kunnen wij de kwaliteit van ons vakmanschap waarborgen. Ook in de omgeving van Elspeet kunt u bij ons terecht als rietdekker. Na het maken van een afspraak komen wij bij u langs om uw wensen te inventariseren en uw situatie te bekijken. Na dit bezoek maken we een op maat gemaakt plan met bijbehorende offerte. Bent u benieuwd naar de projecten die wij al hebben opgeleverd? Bekijk dan eens een aantal resultaten op onze website.

Voordelen rieten dak

Er rieten dak brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo geeft een rieten dak een warm en karakteristiek uiterlijk aan uw woning. Andere voordelen zijn:

  • Een rieten dak is zeer isolerend waardoor uw energieverbruik vermindert en op de langere termijn leidt tot een lagere energierekening.
  • Riet is een natuurproduct en daardoor milieuvriendelijk.
  • Een rieten dak zorgt voor een goede ventilatie van uw woning wat een positieve invloed heeft op uw eigen gezondheid.
  • Een rieten dak is erg flexibel, waardoor diverse toepassingen mogelijk zijn. Zo zijn rondingen of zonnepanelen geen probleem.
Rietdekker Elspeet

Onderhoud en reparatie

Naast het plaatsen van een rieten dak op uw woning, staan wij als rietdekker in omgeving Elspeet ook voor u klaar voor onderhoud en eventuele reparaties. Een rieten dak vraagt het nodige onderhoud. Er kunnen namelijk mos en algen ontstaan waardoor het riet uiteindelijk kan gaan rotten. Wij adviseren u daarom om uw dak een keer per twee jaar te voorzien van een onderhoudsbeurt. Zo voorkomt u eventuele klachten, verlengt u de levensduur van uw rieten dak en ziet uw dak er na een onderhoudsbeurt weer uit als nieuw. Als rietdekker in omgeving Elspeet verwijderen wij het mos en de algen en plaatsen we nieuw riet bij eventuele rotte lagen.

Contact rietdekker Elspeet

Wilt u meer informatie over een van onze diensten? Of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn staan voor u klaar als rietdekker in omgeving Elspeet! Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte op.