Rietdekker Elburg

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde rietdekker die uw woning in Elburg kan voorzien van een rieten dak? Dan bent u bij rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte aan het juiste adres! Vol passie en met veel liefde leggen wij al generaties lang rieten daken. Wij zijn een echt familiebedrijf met een hart voor de zaak. In totaal hebben wij al meer dan 1000 projecten succesvol afgerond. Onze professionele vaklieden reizen stad en land door om diverse woningen te voorzien van een rieten dak of het nodige onderhoud. Zo staan wij als rietdekker ook voor u klaar in de omgeving van Elburg. Wij leveren gegarandeerd kwaliteit.

Voordelen rietdekker Elburg

Heeft u nog enkele twijfels om uw woning te voorzien van een rieten dak? Dit is nergens voor nodig! Een rieten dak op uw woning laten plaatsen door rietdekker Elburg brengt namelijk vele voordelen met zich mee. Allereerst zorgen wij voor een gedegen constructie. Daarnaast wordt uw dak flink geïsoleerd. Voor de afwerking van de nok heeft u de keuze uit een multinok en een gecementeerde nokvorst.  Wanneer u ons als rietdekker inschakelt voor uw woning in Elburg, profiteert u van de volgende voordelen:

  • Het riet biedt een warme en chique uitstraling aan uw woning;
  • Riet is duurzaam en wordt gezien als het meest milieuvriendelijke product in de bouwsector;
  • Er is nog steeds een mogelijkheid om uw rieten dak te voorzien van zonnepanelen. Riet is namelijk een zeer flexibel product;
  • Riet heeft een positieve werking op uw gezondheid. Dit heeft te maken met de uitstekende ventilatie van uw woning;
  • Het dak is zeer goed geïsoleerd en leidt op den duur tot een lagere energierekening.

Onderhoud en reparatie

Naast het plaatsen van een rieten dak op uw woning, verrichten wij het nodige onderhoud. Ook voor reparatie staan wij als rietdekker in Elburg tot uw dienst. Wij adviseren altijd om uw dak eens in de twee jaar te laten onderhouden. Op deze manier voorkomt u eventuele klachten en ziet uw dak er na een onderhoudsbeurt weer uit als nieuw. Als rietdekker Elburg zijn wij in te schakelen voor:

  • Het weghalen van mos en algen op uw dak;
  • Het verwijderen van een eventuele rotte laag;
  • Het bijplaatsen van riet op uw dak.

Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte staat tot uw dienst.

 

rietdekker nunspeet

Contact rietdekker Elburg

Wilt u uw pannendak laten vervangen door een rieten dak? Of heeft uw rieten dak een onderhoudsbeurt nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn uw rietdekker in de omgeving van Elburg. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan.

 

Rietdekker Genemuiden