Rietdekker Den Haag

Voor een rietdekker in Den Haag kunt u bij Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte terecht. Met ruim 65 jaar ervaring en vakmanschap staan we altijd voor u klaar. Kloosterman en Van Raalte doen dit met veel liefde en animo. Zoekt u een rietdekker voor een nieuw rieten dak in Den Haag? Of moet uw rieten dak snel voorzien worden van restauratie, onderhoud of bestrijding van mos en algen? Dan bent u bij Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte aan het juiste adres. Wij behandelen of leggen uw rieten dak in Den Haag met enthousiasme.

Onderhoud door rietdekker Den Haag

Als rietdekker Den Haag plaatsen wij niet alleen een nieuw rieten dak. Kloosterman en Van Raalte voorziet u namelijk ook van het onderhoud aan uw rieten dak. Stelt u zich voor: het onderhoud aan uw rieten dak is al een tijdje geleden; hierdoor is er een laag mos op uw dak ontstaan. Dat zorgt ervoor dat de wind en het zonlicht worden tegengehouden, waardoor uw dak niet goed meer kan drogen. Dan wilt u natuurlijk niet dat uw dak vergaat. Daarom adviseert rietdekker Den Haag gestructureerd een onderhoudsbeurt uit te laten voeren voor uw rieten dak. Wij zorgen dat uw rieten dak weer als nieuw wordt. Dit doen we door:

  • Het weghalen van de laag met mos en algen.
  • Het verwijderen van een eventuele rotte laag.
  • Op aangetaste plekken in uw rieten dak plaatsen we riet bij.

Voor een uiterste staat van uw rieten dak adviseert rietdekker Den Haag om iedere twee jaar de laag mos en algen te laten verwijderen. Zo zorgen wij ervoor dat uw rieten dak er weer prachtig bij ligt en ook lang mooi blijft.

Nut van een rieten dak

Bij het plaatsen van een rieten dak beginnen we bij een gedegen constructie, flinke isolatie en een prachtige afwerking van de ramen en nok. U heeft voor de afwerking van de nok de keuze tussen een multinok of een gecementeerde nokvorst. De voordelen van een rieten dak zetten we voor u op een rijtje:

  • Het biedt een chique, prettig en warme uitstraling.
  • Het is duurzaam en milieuvriendelijk product.
  • Het zorgt voor een uitstekende ventilatie. Dit heeft een positieve werking op uw gezondheid.
  • Het isoleert uitstekend en dit leidt tot een lagere energierekening.
  • Het is erg flexibel. Hierdoor kunt u alle kanten op met een rieten dak. Zonnepanelen plaatsten bijvoorbeeld is geen enkel probleem.
Rietdekker Den Haag

Vakkundige rietdekker inschakelen in Den Haag

Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte bestaat al meer dan 125 jaar! Het is al zes generaties op rij overhandigd van vader op zoon. Al die tijd staan wij met het uiterste vakmanschap altijd voor u klaar. Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte levert de beste kwaliteit riet, omdat wij hechte connecties hebben met riettelers. Daarbij zijn wij een landelijk opererend familiebedrijf en staan ook in Den Haag voor u klaar als rietdekker.

Rietdekker Den Haag

Contact Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw behoeften en wensen in kaart te brengen en de huidige situatie te observeren. Op basis van ons bezoek maken we een doordacht plan met offerte. Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte gaat zorgvuldig om met offertes, daarom lichten we graag de offerte toe om misverstanden te voorkomen. Wij zijn aangesloten bij de vakfederatie voor rietdekkers waardoor Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte bekend is met de laatste technieken en wet- en regelgeving. Mocht u vragen hebben of wilt u een afspraak maken? Neem dan direct contact met ons op.