Rietdekker Amsterdam

Voor een rietdekker Amsterdam bent u bij Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte aan het juiste adres. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit dankzij ruim 65 jaar ervaring en vakmanschap. Als rietdekker in Amsterdam staan we op ieder moment klaar voor uw woning. Dit doen wij altijd met passie en enthousiasme voor het vak. Zoekt u een rietdekker voor een nieuw rieten dak in Amsterdam? Of heeft uw rieten dak dringend onderhoud, restauratie of bestrijding van mos en algen nodig? Hiervoor kunt u bij Rietdekkersbedrijf Kloosterman terecht! Dan plaatsen of behandelen wij uw rieten dak in Amsterdam met liefde.

Onderhoud door rietdekker Amsterdam

Als rietdekker in de buurt van Amsterdam legt Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte niet alleen een nieuw rieten dak aan. Wij zorgen namelijk ook voor het onderhoud van uw rieten dak. Stelt u zich voor: uw rieten dak is lang niet meer onderhouden; hierdoor is er een laag mos op uw dak ontstaan. Deze laag mos houdt wind en zonlicht tegen, waardoor uw dak niet goed meer kan drogen. Dan wilt u natuurlijk niet dat uw dak gaat rotten. Wij als rietdekker adviseren u graag om regelmatig onderhoud aan uw rieten dak in Amsterdam uit te laten voeren. Dan zorgen we ervoor dat uw rieten dak er weer als nieuw uitziet. Hoe doen we dit?

  • We verwijderen de laag met mos en/of algen.
  • We verwijderen ook een eventuele rotte laag.
  • Op slechte plekken in uw rieten dak leggen we riet bij.

Voor een optimale staat van uw rieten dak in Amsterdam adviseert onze rietdekker om iedere twee jaar de laag mos en algen weg te laten halen. Zo zorgt ons rietdekkersbedrijf ervoor dat uw rieten dak er weer mooi bij ligt en ook lang mooi blijft.

De voordelen van een rietdekker in Amsterdam

Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte is uw rietdekker voor uw dak in Amsterdam en omgeving. Riet is een natuurlijk en mooi product met een hoge isolatiewaarde. Hierdoor geeft riet uw huis een mooie en warme uitstraling. Heeft u liever eens wat anders dan dakpannen? Dan realiseren wij dit voor u! Het aanleggen van een rieten dak gaat als volgt: alles begint bij een gedegen constructie, goede isolatie en een mooie afwerking van de ramen en nok. Voor de afwerking van de nok heeft u de keuze tussen een gecementeerde nokvorst of een multinok. Een rieten dak biedt u heel veel voordelen:

  • Een rieten dak is een duurzaam en milieuvriendelijk product.
  • Het biedt een warme, gezellige en chique uitstraling.
  • Riet isoleert goed. Hierdoor heeft u aan het eind van de maand een lagere energierekening.
  • U kunt alle kanten op met een rieten dak. Zonnepanelen zijn bijvoorbeeld geen enkel probleem voor dit flexibele dak.
  • Een schroefdakconstructie bij een rieten dak is brandveilig en de verzekering is nagenoeg gelijk aan pannendak.
  • Een rieten dak kan, met behulp van een sprinklerinstallatie, zeer brandveilig geplaatst worden.
Rietdekker Amsterdam

Neem contact op met rietdekker Amsterdam

Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte is als rietdekker Amsterdam bij de vakfederatie voor rietdekkers aangesloten. Dit betekent dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste technieken en regel- en wetgevingen. Wilt u een afspraak maken of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.